Big-bale schraper nieuw op voorraad

Nieuwe balen-schraper, merk Urbinati. Deze machine is zeer robuust, onderhoudsarm en werkt met gesloten en electronisch beveiligde deuren. Is dus 100% veilig voor kinderen en personeel. Het losmaken van de big-bales gebeurt stofvrij en neemt minder plaats in als een kantelbaar systeem. Door de afwezigheid van een draaiende frees is deze balen-schraper structuur sparend voor uw (dure) en kwetsbare substraten. Bij dit systeem draaien de kettingen niet door het substraat en zijn daarom dus onderhoudsarm. Het systeem is PLC-gestuurd voorzien van een groot Touchscreen display. De liftsnelheid en de uitlooptijd zijn instelbaar. De machine is standaard voorzien van een waterdoseersysteem en automatische niveau-sensor t.b.v. uw oppot-machine of tray-vuller.
Uit voorraad leverbaar. De kosten voor inbedrijfstelling zijn € 250,00 in Nederland.

Leasing tegen scherp tarief is mogelijk.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *